На ліквідацію наслідків негоди пожежно-рятувальними підрозділами області здійснено 5 оперативних виїздів

DSCN286418 березня о 10:03 в м. Збараж на вул. Нечая на проїжджу частину дороги впало дерево й пошкодило ЛЕП та дві електроопори. За зверненням працівників Збаразького РЕМ на місце події здійснено виїзд чергового караулу ДПРЧ-4 Управління. Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу за допомогою бензопили «Stihl» проведено порізку дерева та за допомогою бензоріза «Dolmar» – порізку металевих частин електроопори, що попередньо була відключені від електроенергії.

18 березня о 16:40 в с.Кривче Борщівського району на підйомі в сніговому заметі загруз пасажирський автобус марки «Сетра», польської фірми «ЛЕОН ПОЛ ТРАНС», що рухався за маршрутом «Камянець-Подільський – Щецінь». В транспортному засобі перебувало 8 пасажирів та водій. З метою запобігання нещасного випадку на місце події направлено черговий караул ДПРЧ-8 Управління. Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу проведено буксирування даного автобуса на безпечну ділянку дороги.

18 березня о 22:34 на автодорозі поблизу с. Берем’яни Бучацького району в сніговому заметі забуксував водій легкового автомобіля «Mazda 323S» громадянин, 1995 року народження, житель с. Свершківці, Заліщицького району. В автомобілі також перебувала вагітна жінка, 1995 року народження, жителька с. Берем’яни, Бучацького району. З метою запобігання нещасного випадку на місце події залучалось чергове відділення місцевої пожежної команди с. Беремяни. Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу проведено буксирування даного автомобіля на безпечну ділянку дороги.

18 березня о 23:39 черговим відділенням АРЧ АРЗ СП Управління в м.Тернопіль здійснено буксирування автомобіля екстреної медичної допомоги, водій якого при розвороті біля під’їзду, на вул.Київська,14, забуксував і не міг самостійно продовжувати рух.

19 березня о 00:18 на автодорозі поблизу с.Комарівка Монастирського району, водій автомобіля «Porsche Cayenne» громадянин 1986 року народження, житель м.Київ, не впорався з керуванням та злетів у кювет. З метою запобігання нещасного випадку та для буксирування даного автомобіля на місце події залучався черговий караул ДПРЧ-19 м.Монастириська.

Вам також може сподобатися