Неонілу Бурмас визнали найкрасивішою дівчиною Тернополя

5c73f43f1afb9bc6a0d3c98e2d87fc63_XL Традиційно на початку весни у Тернополі обирають найкрасивішу дівчину. Конкурс краси «Міс Тернопіль-2018» відбувся 16 березня в обласному драмтеатрі.

13 красунь змагались за титул кращої під час п’яти виходів на сцену. Дівчата з’являлися перед публікою у коротких сукнях, шкіряних нарядах, в купальниках, українському вбранні та вишуканих вечірніх сукнях.

Варто відзначити, що цьоріч організатори дещо змінили правила і замість традиційного конкурсу, де мали б конкурсантки мали відповідати на каверзні запитання ведучих, читали скоромовки, які вперше бачили. При цьому дівчата, забуваючи умови, намагалися не зганьбитися і не запнутися на слові, тому не поспішали читати скоромовки так, як це належить, а виразно, наче в школі, читали з карток короткі речення. Та навіть це вдавалось далеко не всім.

В перервах між виходами учасниць конкурсу, глядачі мали нагоду насолодитись цікавою шоу-програмою — повітряним шоу, виступами артистів та танцюристів. Також обрали серед присутніх «Міс залу» та «Містера Тернополя» за оплесками глядачів.

Отож, титул «Міс Тернопіль-2018» завоювала учасниця №9 Неоніла Бурмас. Дівчині лише 18 років, вона студентка ТНЕУ. Як розповідає про себе красуня, сама вона дуже любить тварин, захоплюється спортом, позитивна і цілеспрямована. А у майбутньому планує реалізувати себе у модельній сфері. Корону переможниці вручала минулорічна переможниця Олена Смакоуз.

Щодо інших дівчат, які були відзначені поважним журі — Лілія Дмирик, яка отримала стрічку «Перша віце-міс Тернопіль-2018» та Людмила Туницька — «Друга віце-міс». Титул «Міс Інтернет» носить Олександра Рюміна, а Христина Олійник стала «Міс глядацьких симпатій» — під час антракту саме за неї кинули найбільше грошей у скриньку глядачі у залі, а кошти передадуть на доброчинність.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися