«Нива» стартує у Другій лізі з новими футболістами

1408957059_futbol2У футбольного клубу “Нива” не лише новий керівник, а відтер й власна база та дитяча школа. Клуб розширюється, – каже директор ФК “Нива” Дмитро Андрієшин,- у клубу є вже дівчата. У найближчу неділю команда Тернопільщини «Нива» відновлює виступи у чемпіонаті Другої ліги. У весняній частині чемпіонату за «Ниву» виступатимуть сім нових футболістів. Готуючись до сезону, команда провела два збори та зіграла вісім товариських матчів.

– Тепер “Нива” матиме власну школу. Адже до цього ніколи такого раніше не було – завжди були якійсь договори про співпрацю. Я тепер надіюся, що наше майбутнє буде пов’язане з нашими вихованцями. В нашому клубі також є дівчата, ми більш розширюємося. Я думаю, що напрямок розвитку клубу “Нива” буде ставати більш професійним, – каже директор ФК “Нива” Дмитро Андрієшин.

Робою команди задоволені, – зазначив головний тренер ФК “Нива” Сергій Задорожний.  Із спортсменами виконали великий об’єм роботи і згідно з проведеними тестами – команда додає у навичках. І зараз, – каже головний тренер, – підопічні фізично підготовлені до ігор.

Джерело: https://mediator.te.ua

Вам також може сподобатися