Збаразьку РДА очолив успішний бізнесмен

96dd6bc23c0c20545b9b10c00eb30ee6_XL26 березня на офіційному сайті Президента України з’явилося розпорядження щодо призначення нового голови Збаразької РДА, що на на Тернопільщині. Новим очільником райдержадміністрації став Валерій Петрович Савчук.

Згідно інформації президентського відомства, починаючи з 26 березня 2018 року він заступає на посаду з випробувальним терміном на три місяці та із виплатою заробітної плати згідно окладу та чинного законодавства.

Що відомо про Валерія Савчука збаражанам? Згідно офіційних джерел, він є депутатом Збаразької районної ради від «БПП «Солоідарність» та очолює бюджетну комісію.

Та, не політикою єдиною… Він є засновником і власником компанії “ГАЇ РОЗТОЦЬКІ БУДІВЕЛЬНІ МАТЕРІАЛ”. Фірма контролює кам’яний кар’єр у селі Гаї-Розтоцькі Збаразького району. Також із декларації відомо, що Валерій Петрович володіє 100% капіталу ТОВ “НОКС”, половиною від загального капіталу ТОВ “ Тернопільська Будівельна Виробнича Група ”, ПМП “ Софіт ”, ТОВ “Комунальник”.

А от його дружина, Савчук Марія Олегівна, є власницею ТОВ “ТЕХНІЧНА ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ”. Втім, на її ім’я задекларовано доволі багато майна сім’ї.

У декларації йдеться, що Савчук разом із родиною проживає у селі Лози Збаразького району. Він також має торгово-офісні та господарські приміщення у Тернополі, квартиру на 56,6 квадратів у Тернополі. А ще: два автомобілі – TOYOTA CRUISER 2013 року випуску та Ssang Young Kyron 2009 року випуску.
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися