Гурти з п’ятьох міст зійдуться на IV битві «Koza Music Battle»

02Гурти з Івано-Франківська, Києва, Львова, Херсона та Чернівців зійдуться у IV битві музичного конкурсу «Koza Music Battle», щоб позмагатися за головні призи – виступ на фестивалі «Файне Місто» та грошовий приз від організаторів.
Традиційно конкурс відбудеться у четвер, 5 квітня, 19.30 год. у барі «Коза». Вхід на захід – вільний!
• Гурт Red Eyed Hyena, жанр Stoner Rock, м.Івано-Франківськ.
«Спочатку грали виключно для себе, а потім спонтанно дебютували на фестивалі Electric Meadow в 2016. Наш звук можна охарактеризувати як стіну фузу, яка складається з затягнутих блюзових рифів, мелодичних соло, масивного басу, качових ударних та вокалу з легким драйвом», – розповідають учасники.
• Deepwine зі Львова грають indie-rock, pop-rock Учасники розповідають, що серед великої кількості живих виступів, їх найбільші досягнення на даний момент – те, що треки включають в збірки української музики, триває співпраця з Moon Records та успішний виступ на дні міста Пустомит.
«Нас надихають такі виконавці як The Neighbourhood та Lana Del Rey, в котрих атмосфері і плануємо в подальшому рухатись :) – кажуть Deepwine. – Дуже хочемо цього року відірватись на фестивалі «Файне Місто», вписавши в пунктик про найбільше досягнення в цілому за ці два роки».
• Київський грут БДСМ презентує музику у жанрах рок\панк-рок. Значення абревіатури БДСМ кожен їх слухач може придумати для себе сам.
«Наші роти заткнуті, а руки зв’язані. Нас з народження вчать, що ми повинні служити батьківщині, при цьому не бути господарями на своїй землі. А в будь-якій нормальній родині точно хтось повинен домінувати. Ми повинні ходити на роботу, яку ненавидимо, і схвалювати насильство з боку ментів. Ми не могли спокійно дивитися на це лицемірство, і ось уже рік, як співаємо наші пісні, головний посил яких – повернути цінності, які у нас під носом: доброту, мир та любов», – по-філософськи кажуть учасники.
• The Fox’s Sleep з Чернівців грають психоделічний рок, стоунер-рок, альтернативний рок.
«Не ставимо собі музичних обмежень, не ставимо себе у рамки. Кожного з нас надихає життя в якому ми живемо, життя кожного з нас. Думаємо, ми вміємо перенести свій досвід в площину не матеріального. Пишемо те, що відчуваємо, робимо те, що вміємо», – кажуть учасники.
• Херсонський гурт Need Some Air існує з 2015 року. Грають гаражний рок. Бенд насправді молодий, адже всім учасникам 17-18 років, кожен з яких намагається донести музикою свої власні переконання, погляди, думки і переживання зрозумілими для широкої аудиторії словами».

Вам також може сподобатися