9 шумчан отримали роботу на ярмарку вакансій

18Одним із найрезультативніших заходів служби зайнятості, спрямованих на задоволення кадрових потреб роботодавців та ефективний пошук безробітними місць праці, є проведення міні-ярмарків вакансій. Так, у Гусятинському районному центрі зайнятості на замовлення приватного підприємства «Вікнини» відбувся такий ярмарок.
Бухгалтер ПП «Вікнини» Галина Савульчак розповіла присутнім про діяльність підприємства, умови праці та її оплати, соціальні гарантії для працюючих, ознайомила із графіком роботи, повідомила, що на даний час актуальні вакансії: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, механік, токар, електрозварник ручного зварювання, підсобний робітник.
Із особами, яких зацікавили пропозиції роботи було проведено співбесіди.
Безпосереднє спілкування представника роботодавця з безробітними дало свої результати — 9 із них отримали направлення на працевлаштування на підприємство.
До слова: протягом 2017 року на ПП «Вікнини» за сприяння центру зайнятості було працевлаштовано 37 шукачів роботи, уже в 2018 році підприємство поінформувало центр зайнятості про 15 вакансій.

Вам також може сподобатися