Армрестлери Олег Петренко та Ігор Пасєка здобули медалі на чемпіонатi України

petrenko-04-2018-1-1Близько 200 спортсменів з 24 областей взяли участь у 25-ювілейному чемпіонаті України з армспорту серед дорослих, який відбувся в місті Немирів Вінницької області. Змагання пройшли на високому організаційному та спортивному рівні. Участь у них взяли найтитулованіші армспортсмени України, багаторазові чемпіони Європи та Світу: Жох Олег (Рівненська область), Прудник Євгеній (м. Київ), Петренко Олег (Тернопільська область) – на фото – справа, Ілюшина Вікторія (Харківська область), Баландін Олександр (Донецька область), Гончаренко Анастасія, Ібрішев Хайсер та Алідінов Айдер (АР Крим).

За команду Тернопільської області виступали спортсмени КУТОР «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту» (директор Олександр Куриляк), які показали відмінні результати: 1 місце – майстер спорту Петренко Олег (права рука) та 2 місце – ліва рука, 85 кг; 2 місце – майстер спорту Пасєка Ігор (ліва рука) та 4-місце – права рука, 90 кг, повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

У загальнокомандному заліку спортсмени Тернопільщини зайняли 5 місце.

За підсумками чемпіонату сформована національна збірна команда України до якої увійшов наш Петренко Олег, яка з 26 травня до 03 червня візьме участь в чемпіонаті Європи з армспорту, що відбудеться в столиці Болгарії місті Софії.

Готував команду до змагань тренер-викладач «Тернопільської обласної ДЮСШ з літніх видів спорту», абсолютний чемпіон світу, заслужений майстер спорту України Андрій Пушкар, – повідомляє заступник директора школи Анатолій

Вам також може сподобатися