Очільник Тернополя зустрівся з учасниками проекту «Школа помічника депутата»

2img-9991dp-404180У залі засідань міської ради відбулося зустріч очільника Тернополя Сергія Надала з учасниками проекту «Школа помічника депутата».

«Міська рада та я особисто завжди активно підтримуємо та співпрацюємо з молоддю, яка проявляє потенціал та прагне позитивних змін у нашому місті та країні, – коментує Сергій Надал. – Саме тому уже протягом декількох років у Тернопільській міській раді діє система стажування для студентів, яка дає можливість ознайомитися з роботою органів місцевого самоврядування та допомагає молодим людям вирішити, чи хочуть вони у майбутньому стати частиною нашої міської ради».

Міський голова також наголосив, що одним із механізмів співпраці органів місцевого самоврядування та молоді є консультативно-дорадчий орган при Тернопільській міській раді – Молодіжна міська рада, до складу якої входить значна частина молодіжних організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, і яка покликана забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, що впливають на життя молоді та її участь у суспільному житті міста.

Вам також може сподобатися