Понад 2000 тернополян взяли участь в першій загальноміській толоці

29790420180-nЗ 2 по 5 квітня у Тернополі тривала перша загальноміська толока, участь у якій взяло понад 2000 осіб, серед яких підприємства та організації різних форм власності, балансоутримуючі організації, ОСББ та небайдужі тернополяни.

Зі слів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, впродовж вказаних днів виконувались роботи з впорядкуванням території та висадки зелених насаджень.

Також проведено роботи з очищення зелених зон на вулицях Слівенській, Винниченка, Будного, Текстильній, Фабричній, Морозенка, Микулинецькій, Юності, Стуса, Бродівській, Транспортній, Тарнавського, Поліській, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, проспектах Злуки та С.Бандери, бульварах Петлюри, П. Куліша, Д. Галицького, РЛП «Загребелля» та парків міста. Одночасно проводилося очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій, біля с. Підгороднє та на вул. Будного.

А під час традиційної щорічної акції озеленення території міста у парку «Національного відродження» на місці видалених сухостійних ялин висаджено 55 катальп.

У ці дні підрядні організації ТОВ «Авакс-Проф» та «Міськшляхрембуд» здійснили роботи зі збору та вивезення вуличного та залишків протиожеледних матеріалів, якими посипали вулиці у зимовий період.

Вам також може сподобатися