Працівники Тернопільської ОДА впорядкували козацьку могилу у Зборові

30126938_1733134886765361_1181675168192266240_nУ рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» відбулася толока за участю працівників Тернопільської ОДА. Заступники голови облдержадміністрації й керівники структурних підрозділів впорядковували козацьку могилу у Зборові та прилеглу територію.
«Важливо не лише прибрати сміття раз чи двічі на рік, а й виховувати у собі культуру охорони довкілля. Ми сподіваємося на громадянську свідомість кожного жителя Тернопільщини, адже чисто насамперед не там, де прибирають, а там, де не смітять», — зазначив заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Вонс.
За його словами, щороку на теренах області регулярно відбуваються місячники благоустрою, під час яких виявляють та ліквідовують сотні стихійних сміттєзвалищ. Та як не дивно з часом у тих же місцях сміття накопичується знову.
«Це говорить про те, що варто посилити виховання екологічної свідомості населення. Культуру поводження з твердими побутовими відходами необхідно виховувати змалку. Маємо надію, що до подібних екологічних акцій долучатимуться й громадські активісти. Переконаний, лише спільними зусиллями ми забезпечимо чистоту й затишок у рідному краю», — підсумував Ігор Вонс.

Вам також може сподобатися