У Тернополі курсує ще один «Тролейбус щастя» – «Світ професій»

trol1Соціальний профорієнтаційний проект «Тролейбус щастя» – «Світ професій» розроблено студентами та науковцями Тернопільського національного педагогічного університету і фахівцями Тернопільських обласного та міськрайонного центрів зайнятості за фінансової підтримки ПрАТ «Тернопільський молокозавод» та ГО «Ліга підприємців «Українська справа», реалізовано – КП «Тернопільелектротранс».
Проект було втілено, аби ознайомити із професіями сьогодення та майбутнього, допомогти молоді у свідомому виборі фаху, привернути уваги до важливості досягнення високого фахового рівня, зорієнтувати на ринку праці.
Пасажири тролейбуса матимуть нагоду почитати вислови видатних людей, вірші, прислів’я та приказки про працю, твори дітей про ту чи іншу професію, профорієнтаційний гороскоп; дізнатися про типи трудової діяльності, найдивніші та незвичні професії тощо.
Тернополяни та гості міста подорожуватимуть у позитивній атмосфері кольорових та сонячних ілюстрацій професій, розміщених по салону транспортного засобу.
Тролейбус із написом на зовнішній передній панелі «Світ професій» та зображеннями представників різних професій, які стоять поряд один з одним, по боках транспорту одразу привертає увагу перехожих.
А гасла на бокових вікнах з однієї сторони «Тролейбус щастя» та з іншої «Будуймо Україну разом!» вселяють оптимізм та надію на світле майбутнє нашої Батьківщини.

Вам також може сподобатися