У Гусятині 80% учасників ярмарку вакансій отримали роботу у ПАП «Аркадія»

robotaНа замовлення приватного агропромислового підприємства «Аркадія» у Гусятинському районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.
«Навесні у всіх сільськогосподарських підприємств додається роботи: треба наводити лад у господарстві, перевірити готовність техніки до посівної, розпочинати весняно-польові роботи. Нагальною стає потреба у працівниках, – звернулась до безробітних юрист ПАП Ірина Бойко. – Відтак на сьогодні господарству потрібні трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, механік, електрозварник ручного зварювання, підсобні робітники».
Ірина Бойко розповіла про діяльність підприємства, охарактеризувала умови праці та та її оплати, соціальні гарантії для працюючих, ознайомила із графіком роботи. Із особами, яких зацікавили пропозиції праці, вона провела особисті співбесіди.
До слова: ПАП “Аркадія” тісно співпрацює із Гусятинським районним центром зайнятості. Протягом 2017 року підприємство поінформувало про 85 вакансій, усі вони були укомплектовані за сприяння служби зайнятості. Торік 17 безробітних гусятинчан мали у ПАП тимчасову роботу. У 2018 році заявлено 39 вакансій, з них 8 – вже укомплектовано.
Безпосереднє спілкування представника роботодавця з шукачами роботи дало свої результати, із 15 учасників ярмарку зацікавилася наявними вакансіями, 12-ти із них видано направлення на працевлаштування у ПАП “Аркадія”.

Вам також може сподобатися