Де припарковати автомобіль?

IMG_1232Де припаркувати автомобіль?! – Болюче питання для кожного жителя багатоповерхівки. Відомо, що кількість автомобілів зростає великими темпами. Саме тому місце парковки виявляється нагальним питання для кожного мешканця міста. У зв’язку з цим, 26 квітня 2018 року відбулася зустріч жителів будинку № 20, що знаходиться на вулиці Є. Коновальця із депутатом Ігорем Костюком щодо питання розширення площадки для паркування автомобілів.
За цією адресою діє «парковка» для автомобілів, проте місць на ній не вистачає. Оскільки таку ділянку можна трактувати як «автомобіль під вікнами». Тому варто наголосити, що це не лише незручності для мешканців будинку, а й загроза їх здоров’ю, як було зауважено мешканцями будинку. Адже, якщо приїжджає пожежна машина в двір, заставлений машинами, зрозуміло, що пожежу гасити неможливо. Чи, коли приїжджає швидка, вона не може заїхати, тому що все перекрито машинами. Таким чином депутат наголосив, що єдиний вихід для вирішення цієї проблеми – це створення благоустрою на діючих місцях паркування та їх розширення. Адже в такий спосіб буде створено належні умови для автомобілів та комфортні умови для життя всіх мешканців будинку.
В ході обговорення питання парковки, мешканці також звернулися із проханням збільшити кількість лавочок для старшого покоління будинку та облаштувати дитячий майданчик.
В підсумку, була створена ініціативна група, яка разом із депутатом займатиметься реалізацією пропозицій мешканців.

IMG_1231

IMG_1230

image_64834413

image_64834412

image_64834411

image_6483441

Вам також може сподобатися