У скільки тернополянам зараз обійдеться пікнік?

2_sashlik За вікном — тепла весна, а попереду — вихідні. Чим не привід для мешканців Тернопільщини вибратися на пікнік? Та чи знаєте ви, у скільки цьогоріч нам обійдеться таке задоволення?

Ціна на м’ясо просто вражає. Так, кілограм свинячого ошийка здорожчав більш як на третину порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Без свіжих овочів на пікніку теж не обійтись. Ціни на тепличні огірки та помідори досі не змінились і тримаються на тому ж рівні, що й зимою. «Кусаються» ціни й на редиску з зеленню.

Щоб підрахувати повну вартість» шашличного кошику», слід додати туди кетчуп, сік і мінеральну воду, батон, мішок дерев’яного вугілля, розпалювач. А ще картопля, цибуля, гриби. І от що маємо — скромний пікнік на природі для сім’ї з 4-ох осіб нам обійдеться у щонайменше 600 гривень. І це без врахування алкоголю!

За підрахунками Асоціації постачальників торговельних мереж, такий виїзд на природу буде на 28% дорожче за минулорічні показники. Принагідно ж нагадаємо, що середня ж заробітна плата за рік зросла лише 20%.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися