Кому у травні потрібно обов’язково подати заяви на переоформлення субсидії

1026216222Певні категорії громадян повинні обов’язково подати заяви на переоформлення субсидії. За словами начальника управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимира Сулими, обов’язково заяви мають подати сім’ї у яких члени сімей зареєстровані за різними адресами.

— Вже відомі категорії громадян, які мають подати заяви на переоформлення субсидії. Обов’язково заяви мають подати сім’ї у яких члени сімей зареєстровані за різними адресами. Тобто чоловік зареєстрований за однією адресою, а дружина за іншою. Тому, що доходи дружини будуть враховуватися при призначенні субсидії чоловікові. Якщо в складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але фактично не проживають, вони теж мають подати документи на переоформлення. Якщо сім’я одержує субсидію по договору винайму житла, вони також повинні подати, — повідомив начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима.

Як стверджує Володимир Сулима, переселенці також повинні подати заяву на переоформлення субсидії.

— Також заяви мають подати сім’ї, які отримують субсидію за рішенням комісії. У нас по місту таких сімей не мало не багато, десь біля 15 тисяч, — повідомив начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима.

Зазначимо, що 49-ть тисяч тернополян отримували субсидію, більшість цих сімей повинні по-новому подати декларації.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися