У Тернополі з робочим візитом перебуває делегація Посольства Фінляндії в Україні

img-9738f25051825 травня очільник Тернополя Сергій Надал провів робочу зустріч з офіційною делегацією Посольства Фінляндії в Україні. У складі делегацією з візитом у Тернополі перебувають Надзвичайний і Повноважний Посол Фінляндії в Україні Юха Віртатен, дружина Посла Фінляндії Теела Паккасвірта та координатор з комерційних питань Посольства Фінляндії Олексій Кролевець.

Під час зустрічі сторони обговорили розвиток ділових та культурних відносин та перспективи майбутньої співпраці в освітній, медичній, підприємницькій та туристичній галузях.

«Мені дуже приємно, що делегація Фінляндії відвідала Тернопіль, адже Фінляндія, яка є відносно невеликою країною, розвивається швидкими темпами і на даний час уже є однією з найбільш успішних та передових країн Європи, – коментує Сергій Надал. – Розвиток позитивного інвестиційного клімату Тернополя є важливим завданням міської влади, тому ми раді вітати сьогодні високих гостей у нашому місті та зацікавлені у різнобічній співпраці з фінляндськими партнерами».

Вам також може сподобатися