Злодій-гастролер із Закарпаття викрав з помешкання тернополянки майна на майже 50 тисяч гривень

gryvnЙого розшукували франківські, тернопільські поліцейські, а попався він на гарячому у Вінниці. Нині 28-річний житель Закарпаття перебуває в слідчому ізоляторі.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП Тернопільщини спільно з розшуківцями міського відділу поліції встановили, що гастролер із Закарпаття  причетний до крадіжки  з приватного будинку, що по вулиці Дівочій в обласному центрі. У поліцейських є незаперечні докази його провини.

Злочин стався наприкінці лютого. Закарпатець саме тоді приїхав на кілька днів до нашого обласного центру з метою незаконного збагачення. Спочатку приглядів у приватному секторі один будинок, проте, коли готувався розбивати вікно, аби проникнути туди, помітив, що в помешканні хтось є, тому плани довелося змінити. Підозрілого чоловіка  побачила господиня і навіть встигла сфотографувати його.

Збагатитися крадієві того дня таки вдалося – він заліз, розбивши вікно, до іншого будинку. Виніс звідти золоті прикраси та кошти на загальну суму майже 50 тисяч гривень.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження.

Вам також може сподобатися