На дорогах Тернопільщини за минулі вихідні 13 осіб травмувалося, а троє загинуло

dt2Три автопригоди трапилося минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. В результаті – до лікарні потрапило тринадцять осіб, а троє людей загинуло.

Автопригоду з потерпілими зареєстрували правоохоронці на Теребовлянщині. 26 травня о 19:20, на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече автомобіль CHEVROLET Lacetti з’їхав у кювет та врізався в дерево.

За попередньою інформацією, аварію спровокував водій автомобіля Mercedes. Він, здійснюючи маневр обгону на ділянці дороги з обмеженою оглядовістю, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію. Під час обгону зустрічною рухалася інша іномарка і аби уникнути удару, кермувальник змушений був з’їхати на узбіччя. Проте авто вчасно не спинилося і врізалося в дерево.

Із травмами та переломами до лікарні потрапили водій CHEVROLET і два пасажира. Проте врятувати життя сімнадцятилітній дівчині медикам не вдалося. Вона померла в реанімаційному відділенні.

П’ятеро людей госпіталізували до медзакладу 27 травня і на Зборівщині. Там не розминулися автомобілі  Peugeot Partner та Citroën Berlingo. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій Peugeot, рухаючись з Тернополя у напрямку Львова, на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, та врізався в інший транспортний засіб.

До лікарні із ушкодженнями потрапили троє пасажирів з Citroën(а) та водій і пасажир з мінівену. У потерпілих забої, переломи, та інші ушкодження.

На автодорозі Підволочиськ-Скалат водій автомобіля VOLKSWAGEN Passat на ділянці між селами Іванівка та Качанівка Підволочиського району не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та врізався у дерево.

На момент аварії в іномарці, крім водія, перебувало четверо пасажирів – усі жителі села Іванівка. В результаті удару кермувальник та дев’ятнадцятирічний пасажир загинули на місці автопригоди. Решту потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Їхній стан медики характеризують, як дуже тяжкий.
Усі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває слідство.

Вам також може сподобатися