В тернопільському парку велосипедист збив дитину, малюк в лікарні

3393922319048090229047516817169355764137984n_5b0e4d7c95fb5Велосипедист збив 5-річну дитину в парку Шевченка, ще  й почав погрожувати через пошкоджений велосипед.

Про це йдеться в дописі на сторінці спільноти Вело Тернопіль.

“у парку знов трапився прикрий інцидент. доросла людина на велосипеді збила дитину 5 років. дитина з травмами у лікарні. дорослий без пошкоджень погрожував судом через, увага! – пошкодження його велосипеда.які є пропозиції для усунення таких трафунків? “, – йдеться в дописі.

Користувачі соцмережі розділились в думках.

” – трафарети на доріжці про обмеження швидкості до 15 км/год;

– таблички-памятки про те, що це парк на в’їзді у парк;

– витерти лінії і маркування у парку”, – пропонує Uri Sobi.

“Парки – зона для пішоходів, мамів-дітей і має бути безпечна. Витерти лінії і маркування. Якшо вже заїжджаєш вело, то вся перевага пішоходам”, – додає Борис Гора.

“Так. Витерти маркування. Коли почнуть збивати людей чи не щодня, до паньства допре, що краще б там була велодоріжка. І малюватимуть заново. Років через 5. Якщо до того часу всі адекватні роверисти не виїдуть вчортомать”, – іронізує Pasha Lototskyi.

“Доріжка потрібна, тільки наш дикий нарід як залітає в парк на велику,то так летить ніби він там один.Скільки раз зупиняв пояснював це для прогулянок це не велотрек не доходить”, – Борис Ігорович.

“я не велосипедист, але доріжка повинна бути. так існує хоч якийсь відсоток впевненості, що на мене не налетять на велику, якщо я на нею не йду. інша справа, що воно не завжди діє. вічно знайдеться якесь теля, яке буде їхати і всім дзеленчати, хоча велодоріжка на сусідній алейці”, – додає Iryna Nebesna.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися