На Тернопільщині задощило. Чи надовго?

grozaСильні опади підтопили деякі населені пункти на Тернопільщині минулої доби. Дощитиме в регіоні і далі, – кажуть метеорологи. А подекуди спостерігатимуться грози. Температурні показники залишатимуться на високому рівні.

Мінлива хмарність з проясненнями, місцями пориви вітру, коливання температурних показників від двадцяти чотирьох до двадцяти восьми градусів тепла, – такі погодні умови передбачають метеорологи упродовж доби на Тернопільщині. За прогнозами Укргідрометеоцентру, припиняться опади ближче до вихідних.

«По області і Тернополю передбачається хмарна погода з проясненнями, можливі короткочасні дощі, подекуди грози. Вітер північно-східний 3-4 метри за секунду, часом пориви вітру. Вологість повітря 93 відсотки. Атмосферний тиск 730 міліметрів ртутного стовпчика. Температурні показники вдень: 26 – 28 градусів тепла; вночі 15 – 17 градусів вище нуля», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За словами метеорологів, погодні умови найближчими днями характеризуватимуться мінливістю та перепадами температурних показників.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися