Працівники поліції встановили осіб причетних до викрадення чужого транспорту

polizВпродовж вихідних працівники поліції встановили осіб причетних до викрадення чужих велобайків. Краяни залишали своє майно в легкодоступних місцях, чим і користалися зловмисники.

Один з підозрюваних викрав велосипед прямісінько з салону краси, що на Чорківщині. Чоловік 1986 року народження поцупив транспорт, допоки власник нічого не підозрював.

Ще один факт крадіжки задокументували працівники Тернопільського відділу поліції. Тернополянка зберігала свій дороговартісний двоколісник в під’їзді багатоповерхівки, а вранці виявила  його відсутність. Правоохоронці одразу встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний житель обласного центру. Викрадене парубок не встиг реалізувати.

За аналогічною схемою потерпіла й жителька Бережан. Поліцейські довели, що до злочину причеттний місцевий мешканець 1972 року народження. Крадій у протиправному зізнався.
Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслілувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – «Крадіжка».

Поліцейські просять краян  не забувати, що злодії завжди полюють на легку здобич. Достатньо вам відвернутися на хвилину-другу, як ваш двоколісник із новим щасливим власником попрямує в невідомому напрямку.

Спеціалісти радять купувати лише дорогі U-подібні замки та у громадських місцях не випускати  велотранспорт із поля зору.

Найкраще не залишати велосипеди в під’їздах, в сушарнях та легкодоступних місцях, аби потім не дивуватися, що ваш ровер зник. У разі, якщо ви потерпіли від рук невідомих, не зволікайте, телефонуйте в поліцію.

Вам також може сподобатися