Патрульні знайшли чоловіка, який ймовірно причетний до незаконного заволодіння транспортного засобу

25О 00:00 год. 04.07. екіпаж патрульної поліції, отримав повідомлення від громадянина про те, що невідомий чоловік, якого він підвозив, наніс йому тілесні ушкодження та зухвало викрав його транспортний засіб «AUDI A6» з АЗС у м. Копичинці, Тернопільської області.
Отримавши всю необхідну інформацію та дізнавшись усі обставини події, патрульні одразу ж почали пошуки транспортного засобу. Через декілька хвилин, вони виявили автомобіль «AUDI A6», який знаходився у кюветі та був з механічними пошкодженнями. Водія на місці ДТП не було. Обстежуючи прилеглу територію, поліцейські побачили невідому особу, яка за зовнішніми ознаками схожа на підозрюваного у незаконному заволодінні автомобілем. Чоловік, побачивши патрульне авто , почав одразу ж тікати, проте, поліцейські його затримали. В ході розмови, виявлено, що це 39 – річний житель Тернополя, який і зізнався у скоєному злочині. Громадянина передано слідчому . Відомості внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Друзі! Якщо Ви побачили підозрілу особу, транспорт або предмет, повідомляйте на лінію 102! Дякуємо вам за активну громадянську позицію!

Вам також може сподобатися