Фестиваль Файне Місто чекає на вас

i8y0yjoecto2018 рік є особливим для «Файного Міста». Відтепер це не просто місце, куди можна втекти від буденності. Відтепер це справжній мегаполіс, це повноцінні вулиці, площі та мікрорайони з унікальними локаціями та архітектурними об’єктами.

Цьогоріч музичний фестиваль Файне Місто популяризуватиме питання доступності до фестивалю людей з інвалідністю та дружнього відношення до навколиш­нього середовища. Для комфортного перебування на території фестивалю будуть розміщені вказівники і карти. Окрім того, до головної сцени та «Території можливостей» будуть прокладені спеціальні прорезинені доріжки, які допоможуть гос­тям на візках комфортно пересуватись між локаціями фестивалю.
Днями організатори фестивалю Файне Місто оголосили повний спи­сок учасників Light Stage, серед яких відомі іноземні та вітчизняні музичні виконавці. Для відвідувачів «лайтової» сцени організатори при­готували чимало сюрпризів.
Зна­менитий німецький рок-гурт Oomph! оголошений хедлайнером музичного фестивалю Файне Місто.
Це єдиний український фестиваль, що входить в асоціацію європейських фестивалів і займає передові місця в списку кращих літніх оупен-ейрів країни, на який з нетерпінням очікують цілий рік тисячі фестивальників.
Фестиваль цього року дарує три чудові можливості молодим виконавцям стати частинкою сім’ї файних людей 20-22 липня на території тернопільського іподрому та показати свій талант.
Міжнародний музичний фестиваль Файне Місто продовжує дивувати відвідувачів якісними змінами.
Фестиваль – це незабутня атмосфера абсолютної свободи, передчуття пригод, натхнення та шаленого відриву. Емоційний заряд, який отримують відвідувачі, залишається з ними весь рік. Хто хоч раз завітав на фестиваль, не пропустить цю подію ніколи.

Вам також може сподобатися