Сергій Надал проінспектував хід виконання ремонтних робіт на дамбі тернопільського ставу

img-9757-d-270718Сьогодні, 27 липня, очільник Тернополя Сергій Надал побував на вул. Руській, де тривають роботи третьої черги реконструкції дамби тернопільського ставу.

«Дорога на дамбі тернопільського ставу не просто ремонтується, а фактично будується з використанням новітніх технологій, які до цього часу не застосовувалися у місті. Проте нам важливо не просто побудувати нову дорогу, а зробити це якісно, – наголошує міський голова. – Тому, аби ця дорога протягом багатьох років витримувала значні навантаження безперервного руху автотранспорту, підрядники на ділянці, що ремонтується, провели повну заміну інженерних мереж, встелили геотекстиль, основу дорожнього покриття та нижній шар асфальтобетону. Після цього розпочнеться ремонт другої частини дороги, а паралельно з цими роботами ремонтуються і тротуари по обидві сторони вулиці. Сподіваємося, що погодні умови будуть сприятливими і працівникам підрядної організації вдасться завершити повну реконструкцію дороги на дамбі тернопільського ставу до святкування Дня Незалежності та Дня міста»

Сергій Надал додав, що, окрім реконструкції дорожнього покриття, на цій вулиці проводилися роботи із заміни опор контактної мережі, оскільки найближчим часом тут заплановано облаштувати нове освітлення.

Вам також може сподобатися