Мешканців Тернопільщини атакують небезпечні комахи

wasp-bigТак о 9:07 черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини, вилучено та вивезено в природний осередок існування гніздо шершнів, що оселилися з каплиці Богородиці над Ступківським джерелом, в с. Ступки Тернопільського району.

о 18:35 рятувальники надавали допомогу жителям с. Петриків Тернопільського району. З веранди житлового будинку, черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини вилучено та вивезено у природній осередок існування осине гніздо.

О 18:41 в с. Улашківці Чортківського р-ну, на вул. Сонячній, 60 бійці відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини вилучили з горища приватного житлового будинку й вивезли в природній осередок існування гніздо шершнів та позбавили мешканців небезпеки.

О 19:00 подібну допомогу від співробітників ДСНС отримали жителі с. Настасів Тернопільського р-ну. Рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини вилучили та вивезли у природній осередок існування гніздо шершнів, що оселились на зрізаному стовбурі дерева, поруч із територією приватного домогосподарства.

Вам також може сподобатися