Тернополяни зможуть отримувати Премію імені Володимира Лучаківського

ternopil-cityПід час пленарного засідання 26-ої сесії Тернопільської міської ради депутати підтримали ініціативу запровадити щорічне вручення Премії імені Володимира Лучаківського у номінації «Майбутнє створюється сьогодні», а також вони затвердили склад організаційного комітету з присудження премії та відповідне положення.

Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, рішення було прийняте з метою вшанування пам’яті Володимира Лучаківського та відзначення тернополян, які доклали вагомих зусиль до інноваційного, технологічного, наукового, суспільного, громадського, культурного розвитку та формування позитивного іміджу Тернополя.

Відповідно до положення, щороку, в рамках святкування Дня міста, у Тернополі присуджуватиметься одна премія у розмірі 10 тис. грн. за рахунок коштів міського бюджету.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подаються в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради (бульв. Т.Шевченка, керівниками вищих навчальних закладів міста, засобів масових інформацій, громадських організацій та галузевих установ і підприємств до 15 травня.

До слова, протягом навчального року 2017/2018 троє обдарованих тернопільських школярів отримали стипендії у сфері учнівського самоврядування імені Володимира Лучаківського.

Вам також може сподобатися