Шестеро нових працівників поліції краю присягнули на вірність українському народові

MVS_6311Шестеро новопризначених працівників Нацполіції Тернопільщини, які вперше прийняті на службу склали Присягу на вірність українському народові.

Усі правоохоронці пройшли первинну професійну підготовку в Сумському навчальному центрі та Київській Національній Академії Внутрішній Справ. Вони вже сьогодні готові приступити до виконання покладених на них службових обов’язків на посадах дільничних офіцерів та слідчих.

Вступити до лав правоохоронних органів вирішила й дільничний офіцер поліції Чорківського району Лілія Слюсаренко. Дівчина з дитинства мріяла одягнути поліцейську форму і тепер її мрія збулася.

– Я вирішила випробувати свої сили, поставила перед собою ціль, до якої впевнено йшла. Незважаючи на важкі випробування, я це зробила – зазначила вона. – Багато чому завдячую своїй сім’ї, яка постійно підтримувала мене в виборі.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Андрій Зальопаний. Він побажав поліцейським мужності, витримки та попросив не забувати й про постійний саморозвиток, аби з гідністю нести звання працівника поліції.

Напутні слова молодим кадрам висловив і голова обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС Григорій Головатий.

– Завтра ви приступите до виконання своїх службових обов’язків та саме від вас залежатиме безпека громадян на вулицях Тернопільщини. Вірно служіть своєму народу.

Вам також може сподобатися