У Тернополі опалювальний сезон розпочався вчасно та без аварій

batareja-1024px-1024px0Сьогодні, 22 жовтня о 06.00 год розпочався опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів, а також для лікувальних закладів, шкіл і дошкільних закладів м. Тернополя. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал.

Очільник Тернополя зазначає, що за останніми даними Українського Гідрометцентру, найближчими днями у місті спостерігатиметься пониження середньодобової температури зовнішнього повітря.

«Місто зробило усе можливе, щоб підготуватися до початку опалювального сезону. Наразі запуск котелень, що подають тепло населенню, проходить у штатному режимі без аварійних ситуацій, – розповідає Сергій Надал. – Впродовж шести годин до опалення будуть підключені будинки у всіх мікрорайонах Тернополя».

Зважаючи на ситуацію з тарифами, очільник Тернополя закликає містян якомога швидше оформити субсидії.

Фахівці комунального підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго» також нагадують, що за функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства. У неробочий час та у вихідні дні тернополяни можуть звертатися до аварійно-диспетчерських служб.

Окрім того, працівники «Тернопільміськтеплокомуненерго» закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопостачання, зокрема, заповітренні труб у будинках. Відтак, часто через небажання віддчинити двері чи відсутність господарів, затримка увімкнення опалення відбудеться у всій багатоповерхівці.

Вам також може сподобатися