Нафтогаз затвердив кінцевий тариф газу для населення

gazУ Нафтогазі затвердили кінцевий тариф на газ для населення після ухвали постанови уряду про підвищення цін на газ. Так, тисяча кубометрів газу, з урахуванням його доставки та всіх податків, буде коштувати 8548,92 гривні.

Про це повідомляє «Громадське».

Вартість газу для підприємств теплопостачання становитиме 8361,85 гривні за тисячу кубометрів.

Водночас, без урахування транспортування газу, його розподілу та податку на додану вартість на ці послуги, ціна газу буде 7482,61 гривні за тисячу кубометрів.

Нагадаємо, що згідно з постановою уряду від 19 жовтня ціни на газ для населення з 1 листопада зростуть на 23,5% – 8550 гривень за тисячу кубометрів. З 1 травня 2019 року газ подорожчає до 9850 гривень за тисячу кубометрів, а з 1 січня 2020 року – 12300 гривень за тисячу кубометрів.

Підвищення цін на газ для населення до ринкового рівня є ключовою вимогою Міжнародного валютного фонду для продовження співпраці з Україною.

Кабінет міністрів опублікував на своєму порталі постанову, згідно з якою ціни на газ для населення Кабмін опублікував постанову: ціни на газ зростатимуть у три етапиКабмін опублікував постанову: ціни на газ зростатимуть у три етапизростатимуть у три етапи.

Джерело: hromadske.ua

Вам також може сподобатися