Сергій Надал підписав меморандум про взаєморозуміння та координацію дій між областю та містом в галузі охорони здоров’я

memorandum-pro-spivpratsyu-51 листопада очільник Тернополя Сергій Надал та голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук підписали меморандум про взаєморозуміння та координацію дій між областю та містом в галузі охорони здоров’я.

Цим документом засвідчується, що Тернопільська міська та обласна ради мають намір поглибити та розвивати спільне партнерство в розвитку сфери охорони здоров’я.

Меморандум спрямований визначити напрями, цілі, завдання та заходи (механізми) взаємодії та співпраці сторін задля спільного здійснення соціально-економічних перетворень та утвердження громадянських цінностей щодо комплексного підходу у соціальній модернізації регіону у сфері охорони здоров’я, а також інноваційно-інвестиційної діяльності, консультування, професійної підготовки та безперервної освіти медиків.

«Підготовка цього документу тривала довший час з врахуванням усіх пропозицій та побажань фахівців, які працюють в медичній сфері. І завдяки меморандуму сьогодні, в період медичної реформи та реформи фінансової децентралізації, ми спільно з обласною радою погодили план дій, який забезпечить надання доступної та якісної медичної допомоги в закладах охорони здоров’я усім мешканцям міста та області, при цьому раціонально використовуючи фінансові ресурси, які є в обласному та у міському бюджетах, – зазначає Сергій Надал. – Окрім того, завдяки підписанню меморандуму у Тернополі надаватиметься нова якісна медична послуга для людей з хворобами нирок, до фінансування якої готова долучитися обласна рада».

Вам також може сподобатися