Тернопіль отримав відзнаку «Найкраща транспортна модель міста»

45060156-699799763724627-5959697251289792512-n31 жовтня очільник Тернополя Сергій Надал взяв участь у Kyiv Smart City Forum-2018, де на прикладі Тернопільської міської ради представив використання новітніх інформаційних технологій в управлінні муніципалітетом

Зокрема, в рамках секції «Smart projects. Презентації успішних проектів міст України» Сергій Надал розповів про успішне функціонування в роботі міської ради таких електронних сервісів та проектів як: «Система відеоспостереження», «Інтерактивна карта зовнішньої реклами», «Сервісний центр», «Автоматизована карта управління відображенням муніципальних даних», «Комунальні платежі онлайн», «Електронний документообіг» та ін.

Під час форуму відбулася також щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з впровадження інноваційних рішень в інфраструктуру, де були відзначені найкращі міські проекти, громадські та державні ініціативи у 5-ти номінаціях: «Найкраще інноваційне місто», «Найкраща транспортна модель міста», «Найкомфортніше місто для життя», «Місто стартапів» та «Екологічне та енергоефективне місто».

В рамках визначення міст-лідерів Тернопіль переміг у номінації «Найкраща транспортна модель міста». Відзнаку за найвищі стандарти у розвитку транспортної інфраструктури Сергію Надалу вручив міський голова Києва Віталій Кличко.

Довідка.   Kyiv Smart City Forum- 2018 – одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації smart city- технологій та впровадженню інноваційних рішень у містах. Його мета — привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими світовими практиками та реальними кейсами. Інформаційним партнером Kyiv Smart City Forum 2018 є Асоціація міст України.

Вам також може сподобатися