У Тернополі відкрили перший заклад ресторану швидкого харчування McDonald’s

IMG-03528 листопада 2018 року відбулося урочисте відкриття МакДональдз у Тернополі за участі генерального директора компанії МакДональдз в Україні Гжегожа Хмелярського, Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Марі Йованович та очільника Тернополя Сергія Надала.

«Маю честь сьогодні вітати таких високоповажних гостей у нашому місті, а усіх тернополян – з відкриттям першого ресторану МакДональдз у Тернополі. Для нас прихід цього всесвітньо відомого бренду має ряд переваг, адже це своєрідна мітка чи «зелена карта» для великого приватного іноземного інвестора та ознака того, що у це місто можна і треба вкладати гроші, тут можна і треба відкривати свої підприємства, – розповідає Сергій Надал. –  Такі інвестиції у розвиток Тернополя допоможуть нашому місту стати туристично привабливішим та покращити діловий клімат, окрім того, відкриття закладу – це близько 100 нових робочих місць для молоді і нові надходження у бюджет міста».

Марі Йованович у своєму виступі наголосила, що МакДональдз є прикладом однієї із передових компаній в США, і відкриттю їхніх закладів харчування передує масштабне дослідження економіки та бізнес-клімату того міста, де будуть вкладені інвестиції компанії. І саме відкриття ресторану  МакДональдз у Тернополі демонструє високий рівень бізнес-довіри та позитивний інвестиційний клімат для іноземних компаній.

У свою чергу Гжегож Хмелярський зазначив, що інвестиції компанії МакДональдз у Тернополі склали 46,5 млн. грн, а щорічно близько 1 мільйона гривень податків буде спрямовуватись у місцевий бюджет.

Нагадаємо, перший у місті МакДональдз, загальною площею 520 кв. м. та місткістю 240 місць, розташований на Майдані Перемоги та є дев’ятим закладом МакДональдз в Україні з досвідом майбутнього. У ресторані працює послуга МакДрайв, а також функціонує відкрита тераса та дитячі атракціони. Всередині закладу встановлені термінали самообслуговування, завдяки яким можна здійснити замовлення, а касова зона розділена на розрахункову та зону видачі страв, що значно пришвидшить процес замовлення. Окрім того, гостям пропонується обслуговування за столиками, у пошуку якого відвідувачам допоможе Експерт з гостинності (нова позиція у МакДональдз).  А завдяки новому принципу роботи кухні “Приготовано для тебе”, гості самі можуть додавати чи усунути певні інгредієнти у стравах на власний смак.

Вам також може сподобатися