На Тернопільщині значно знизиться температура повітря

morozПівнічний антициклон добирається до західного регіону, – попереджають метеорологи. Відтак на Тернопільщині значно знизяться температурні показники. Вночі передбачають від шести до восьми градусів морозу, вдень також переважно триматиметься мінусова температура повітря.

По всій території регіону обійдеться без опадів, проте на дорогах утворюватиметься ожеледиця, – попереджають метеорологи. Температурні показники опускатимуться нижче норми, що характерна для листопада.

«Упродовж доби передбачається суха та прохолодна погода. Температура повітря знижуватиметься за кліматичну норму для цього періоду. По всій території західного регіону обійдеться без опадів, на дорогах можлива ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с; часом пориви вітру. Температура вночі 3-8 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла. Без опадів обійдеться не лише на заході, а й у більшості регіонів України», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

За словами метеорологів, холоднеча дошкулятиме жителям Тернопільщини до кінця тижня. Далі можливе незначне підвищення температурних показників, але потепління принесе опади.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися