Оперативники встановили осіб, причетних до побиття та пограбування жителя Теребовлянщини

polizНанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень та вчинення грабежу поліцейські Тернопільщини інкримінують двом жителям обласного центру. Під час розпивання алкогольних напоїв зловмисники побили 48-річного мешканця села Сороцьке Теребовлянського району і забрали в нього гроші та мобільний.

Про випадок, який стався ще 18 листопада, потерпілий нікого не повідомляв. Але через тиждень чоловікові стало зле і він звернувся до медиків. Лікарі діагностували перелом ребер та відкриту черепно-мозкову травму. Про пацієнта було інформовано поліцейських.

Поспілкувавшись з потерпілим, співробітники карного розшуку дізналися про те, що чоловіка побили та пограбували двоє малознайомих йому людей, з якими він розпивав алкогольні напої.  В ході оперативних заходів було встановлено осіб, причетних до злочину. Ними виявилися раніше судимі тернополяни, 1981 та 1986 років народження. Своїх кривдників потерпілий впізнав.

Зловмисникам оголошено підозру за статтями 121 (частиною 2) та 186 (частиною 2) Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Вам також може сподобатися