21 одиниця спецтехніки цієї ночі очищала вулиці Тернополя від снігу

47151167-2153750251609132-9099844362195435520-nПротягом останньої доби у Тернополі спостерігалося погіршення погодних умов, зокрема, зниження температури повітря, сильний сніг з дощем, налипання мокрого снігу та ожеледиця.  З огляду на це, міські комунальні служби та підрядні організації протягом всієї доби здійснювали нічні чергування та очищали місто від снігу.

Відтак, напередодні негоди, комунальники здійснили попереднє посипання доріг та тротуарів міста спеціальною сумішшю для уникнення формування так званої «льодової кірки» після випадання опадів у вигляді снігу чи дощу.

Зі слів начальника управління житлово-комунального господарства, екології та благоустрою Олега Соколовського, протягом вечора 26 листопада та в ніч з 26 на 27 листопада на вулицях міста працювала 21 одиниця спеціалізованої техніки, серед яких – піскорозкидачі, транспортні засоби, що здійснювали підмітання тракторними щітками та посипання тротуарів протиожеледним матеріалом.

Проте, через безперервний снігопад та зниження температури повітря, роботи з ліквідації наслідків зимових опадів дещо ускладнювалися протягом ночі. І, незважаючи на тимчасове припинення снігових опадів та незначне підвищення температурних показників вдень, роботи з очищення вулиць Тернополя від снігу не припиняються і триватимуть впродовж наступної ночі.

Нагадаємо, прибирання доріг та тротуарів у Центрі, м-рні Новий світ, масивах Сонячний та Східний здійснює підрядна організація ТОВ «Авакс Проф», а у Кутківцях, Пронятині, на м-рнах Дружба та Березовиця – КП Міськшляхрембуд». Зимове утримання  прибудинкових територій та міжбудинкових проїздів здійснюють обслуговуючі підприємства та ОСББ (в залежності від того, хто обслуговує будинок).

Вам також може сподобатися