Неповнолітній нападник вибив зуби та зламав щелепу жертві за відмову дати цигарку

pol Повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 187 ККУ, слідчі Тернопільського відділення поліції вручили жителю селища Велика Березовиця. Зловмисник вчинив розбійний напад чоловіка лише за те, що той відмовився дати йому другу цигарку.

Конфлікт між нападником і жертвою стався в дворі однієї багатоповерхівки, що по вулиці Енергетичній в Березовиці. Побачивши на вулиці чоловіка, неповнолітній підійшов до нього і став вимагати цигарку. Чоловік дав одну. Проте неповнолітній нахаба цим не вдовольнився, а коли отримав відмову – накинувся на жертву. Не бажаючи продовження конфлікту, потерпілий вирвався і кинувся тікати, проте нападник наздогнав його, збив з ніг і взявся гамселити ногами по голові. Після нанесення декількох ударів перепитав, чи продовжувати чинити насилля, чи чоловік добровільно виверне кишені і віддасть все, що має. За неповну пачку цигарок та 600 гривень неповнолітній нападник побив людину.

У потерпілого медики діагностували перелом нижньої щелепи та травматичний періодонтит двох зубів. Тілесні ушкодження належать до середньої тяжкості.

Досудове розслідування триває. В якості запобіжного заходу суд обрав для підозрюваного домашній арешт.

Вам також може сподобатися