З грудня змінюються умови постачання елекроенергії до споживачів

1363351198_elektro_remontЗ грудня 2018 року послуга з електропостачання повинна бути поділена на розподіл електроенергії та на постачання. Для забезпечення вимог Закону в області створено нового енергопостачальника – ТОВ“Тернопільелектропостач”, який з грудня 2018 року буде постачати електроенергію всім споживачам, які на цей момент не оберуть собі іншого електропостачальника.

Основною метою функціонування ТОВ“Тернопільелектропостач” є надання універсальної послуги, а саме – постачання електроенергії населенню та малим непобутовим споживачам (суб‘єктам малого підприємництва, електроустановки яких приєднані до системи розподілу електричної енергії номінальною напругою не більше 1 кіловольта та які купують електричну енергію для власного споживання).
Функції із розподілу електроенергії залишаються основним видом діяльності ВАТ“Тернопільобленерго” .
Особливо звертаємо увагу підприємств та організацій, які повністю або частково фінансуються із бюджетів всіх рівнів і задіяні у процедурі тендерних закупівель електричної енергії. Таким споживачам необхідно переглянути та спланувати план закупівлі електричної енергії окремо на період грудня місяця 2018 року та окремо на 2019 рік.
ВАТ “Тернопільобленерго” та ТОВ“Тернопільелектропостач”, завдяки відповідним заходам зроблять все для мінімізації тих незручностей, що будуть пов‘язані із необхідністю переукладання договорів.
ТОВ“Тернопільелектропостач” може здійснювати постачання електроенергії як звичайний постачальник за вільними цінами, так і як постачальник універсальних послуг.
У випадку, коли Ваша організація не планує обирати іншого електропостачальника, просимо заповнити заяву-приєднання, яка розміщена на офіційному сайті  www.tepo.com.ua або через відповідне посилання в персональному кабінеті споживача в системі он-лайн розрахунків на сайті ВАТ“Тернопільобленерго”  та в термін до 1 листопада 2018 року надати в розрахункові групи ТОВ“Тернопільелектропостач” .
У разі неукладення споживачем договору про постачання електричної енергії з постачальником за вибором споживача або  з ТОВ“Тернопільелектропостач” як з постачальником універсальної послуги до 1.12.2018 р. електропостачання такому споживачу може  бути припинено згідно вимог Закону України “Про ринок електричної енергії” і Правил роздрібного ринку електроенергії.

Вам також може сподобатися