”Київстар” скасовує частину тарифів: кого стосується та які умови

333Мобільний оператор “Київстар” скасовує старі тарифи. Замість них користувачі зможуть самостійно вибрати собі нові умови.

У компанії OBOZREVATEL запевнили, що більше платити користувачам не доведеться. Навпаки, в деяких застарілих тарифах людям доводилося викладати по 1,75 грн за хвилину розмови.

Так, з 15 січня до 15 лютого 2019 року припинять роботу 14 тарифних планів. Деякі з них були введені ще 8-10 років тому і зараз неактуальні.

“У деяких з цих тарифів відсутній безліміт для дзвінків у мережі “Київстар”, немає нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери інших операторів і абонентам доводиться платити до 1,75 грн за хвилину розмови. Деяким користувачам доводиться платити до 3 грн за 50 Мб мобільного інтернету. Тому абонентам цих тарифів запропоновані варіанти, де більше можливостей для спілкування на вигідних умовах”, — пояснили у прес-службі “Київстару”.

До списку тарифів, що закриваються, потрапили: XXL, Базовий, Безлім + Київстар, Класичний, Комфорт, Ультра Комфорт, Вільний Київстар 35, Вільний смартфон, Бі29, 5+0 Новий!, Вільний Київстар, Комфорт+ та Київстар 3G онлайн 2017.

Джерело: www.obozrevatel.com

Вам також може сподобатися