Святкова фотозона «2019» у Тернополі діятиме впродовж новорічно-різдвяних свят

2019-fotozona-ternopilСвяткова фотозона, облаштована поблизу пам’ятника Соломії Крушельницької, вже стала однією із улюблених для тернополян та гостей міста. Діятиме вона впродовж новорічно-різдвяних свят.

Як розповідає заступник міського голови Владислав Стемковський, фотозона облаштована у вигляді цифр 2019, освітлена ЛЕД-підсвіткою, заввишки 3 метри. Виготовлена на замовлення Тернопільської міської ради місцевим підрядником, а її монтаж здійснено працівниками КП «Тернопільміськсвітло».

До слова, кожного року у Тернополі на новорічно-різдвяні свята збільшується кількість ілюмінацій та фотозон, де мешканці та гості міста можуть сфотографуватися. Наприклад, минулого року були встановлені світлодіодні арки на вулиці Сагайдачного, а головна ялинка міста вперше засяяла 3D-ілюмінацією, а поблизу неї  встановлені новорічні фігури. Традиційно прикрашаються у період свят фонтани та арка, що з’єднує «Перемогу» з бульваром Тараса Шевченка, а також працює нова ілюмінація у вигляді «метеоритного дощу» на вулицях Валова та Сагайдачного.

Вам також може сподобатися