У Ресурсному центрі можна безкоштовно скористатися енергоефективним приладдям

obl-3Нещодавно ми повідомляли про спецобладання, яке було придбане для потреб Ресурсного центру підтримки ОСББ з питань чистої енергії Тернополя в рамках Громадського бюджету 2018 року.

Тепловізор, пірометр, люксометр, шумомір, газоаналізатор СО2, аненометр-термогігрометр, мультиметр, детектор прихованої проводки, ендоскоп, тестер е-скла, логери вологості та температури, ендоскоп, лазерна рулетка – саме ці прилади є в наявності,   інформує завідувач сектору з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Павло Савечко,
Нещодавно ми повідомляли про спецобладання, яке було придбане для потреб Ресурсного центру підтримки ОСББ з питань чистої енергії Тернополя в рамках Громадського бюджету 2018р.
Для того, щоб безкоштовно отримати дане обладання для визначення санітарно-технічних параметрів будівель необхідно звертатись в сектор з питань енергозабезпечення міського управління ЖКГ (вул. Коперника,1/209 тел. 525833).
Бланк заповняється на місці. Обов’язкова печатка юридичної особи, які мають статус ОСББ, ОСН-БК, управителя житлового фонду, комунальної установи Тернопільської міської ради.

Вам також може сподобатися