Допоможіть зібрати кошти на операцію 10-річному хлопчику. Залишилося два місяці

36113962_1547215692306418_rДопомоги небайдужих потребує маленький хлопчик з Бережан. За свої 10 років Ігорчик Статкевич подолав чимало випробувань. У дитини – синдром Кліппеля – Треноне – Вебера. Хвороба вразила праву ніжку. Прогресуючи, захворювання призводило до жахливих наслідків: ніжка зростала неконтрольовано, ставала непропорційною за довжиною і товщиною, втрачала форму. Завдяки допомозі людей, батькам вдавалося лікувати дитину. Зараз хлопчик потребує чергової операцї, до якої залишилося два місяці. Оперуватимуть Ігорчика 30 квітня у Німеччині. До цього часу потрібно зібрати ще 6 тисяч 546 євро.

Мама хлопчика щодня звітує  про кошти, які надходять на рахунок від благодійників. Надія Статкевич розповіла, що доводиться долати її синочку ось уже багато років.

-Трохи про Ігоря. Дуже великі випробування випали на долю нашого Ігорчика, а для нас великі переживання за нього. Наші переживання ніщо в порівнянні з тим, що переніс наш синочок з народження. Це біль, масажі, бандажування, постійне носіння компресійної панчохи і спеціального взуття, сім багатогодинних операцій ( 34 години наркозу), післяопераційна реабілітація на знеболювальних, вставання на ноги на милицях, уколи ” Клексану” від тромбозу, які Ігор з мужністю терпить. А ще періодичні здавання крові на аналізи, він не плаче, просто зціпить зуби і тільки сльози заблищать в його очах, відвертається, щоб я не бачила. Наш Ігор по при все що він переніс залишається дуже добрим і життєрадісним хлопчиком. Він гарно навчається в школі, має багато друзів і мріє про футбол. Він хоче без обмежень займатись всім, чим займаються хлопчаки в його віці,  – пише мама хлопчика, Надія Статкевич.

Діагноз Ігоря Статкевича – синдром Кліппеля–Треноне–Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформація правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини та вираженою лімфедемою.

Картка для допомоги

ПриватБанк 5168 7573 6702 4579

Статкевич Надія Іванівна.

Джерело: Медіатор

Вам також може сподобатися