У Бережанах скаржаться на порушення під час проведення передвиборчої агітації

policiia84160164 лютого до територіальних підрозділів Нацполіції області надійшло 4 інформації про розміщення агітаційної реклами з порушенням виборчого законодавства. Зокрема 3 випадки в обласному центрі та в місті Бережани.

На лінію 102 зателефонував громадський активіст і повідомив про те, що у Тернополі він зафіксував три випадки встановлення агітаційної продукції без вихідних даних. Зокрема, на вулиці Мазепи виявив білборд одного із кандидатів в Президенти без серії тиражу та вихідних даних. На зупинці громадського транспорту на вулиці Замковій  розміщений постер на банері кандидата в Президенти у недозволеному місці та без вихідних даних. Ще одне порушення на вулиці Острозького – там на балконі житлового будинку розміщений банер  з передвиборчою агітацією з невідповідністю до виборчого законодавства.

У Бережанський відділ поліції надійшло повідомлення від представника громадської мережі «Опора» про виявлення на одній із вулиць агітаційного сітілайта  без вихідних даних.

Усі відомості правоохоронці внесли  в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події та проводять перевірку.

Вам також може сподобатися