Впродовж року 30 учасників АТО отримали земельні ділянки та ще 6 – грошові компенсації

zemlyaВпродовж 2018 року Тернопільською міською радою передано безоплатно у власність земельні ділянки 30 учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд за адресою вул. Микулинецька, на площу 1,8 га.

Також трьом сім’ям  загиблих учасників АТО у 2018 році було передано безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд  на території міста Тернополя.

Для забезпечення реалізації пільг в частині першочергового відведення земельних ділянок  учасникам бойових дій та осіб прирівняних до них, в тому числі учасникам антитерористичних операції та їх сім’ям, особам на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та які зареєстровані у Тернополі, шести особам виплачено грошову компенсацію в сумі 452,8 тис. грн.

Нагадаємо, в березні 2018 року на черговій сесії міської ради було прийняте рішення, відповідно до якого учасники АТО м. Тернополя замість земельної ділянки можуть отримати грошову компенсацію.

Заявники, які бажають отримати грошову компенсацію за земельні ділянки подають у Центр надання адміністративних послуг (м. Тернопіль, вул. Острозького, 6) Заяву встановленої форми, а також відповідні документи.

Вам також може сподобатися