Правоохоронці Тернопільщини розглянули та прийняли рішення за усіма зверненнями щодо можливих порушень виборчого законодавства

1506329891Станом на 16.00 7 лютого поліція Тернопільщини прийняла рішення за усіма фактами щодо ймовірних порушень виборчого законодавства. З початку періоду проведення передвиборчої кампанії до органів Нацполіції області  надійшло 31 повідомлення про ймовірні порушення.

Більшість звернень стосувались порушень порядку виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, відсутності відомостей про установу, що здійснила друк, тираж, інформації про осіб, відповідальних за випуск.

На сьогоднішній день працівники поліції склали та скерували до суду 14 адміністративних протоколів, з них 13 – за статтею 212-13 КУпАП та 1 – за ст. 212-14 КУпАП. Матеріали за вісьмома фактами направлено в ГУНП Києва. У п’ятьох випадках інформація не підтвердилася. Перевірку за трьома матеріалами завершено, оскільки не встановлено власників білбордів, відповідну інформацію направлено до органів місцевої влади для їх демонтажу.

Вам також може сподобатися