У тернопільській «Ниві» 10 гравців на перегляді

2017Єдиний представник Тернопільщини у професійному футболі – тернопільська «Нива» – продовжує готуватися до весняної частини сезону. Тренування її футболісти чергують з участю у Меморіалі Юста. У своєму другому матчі на турнірі підопічні нового тренера «Ниви» Василя Малика перемогли бронзового призера Пустомитівського району – «Жупан» із Винників – 4:0.

Голами у складі «Ниви» відзначилися: Богдан Слоневський, Максим Проців, Юрій Репета та капітан команди Тарас Мороз, який був точним в ударі з пенальті.

«Нива» виступала у такому складі: Механів, Мороз, Сутченко, Герт, Савошко, Антошин, Кохман, Слоневський, Гатала, Дедух, Литовченко. На заміну виходили: Полозенко, Радюк, Хруставка, Волохатий, Залізняк, Проців, Малашевський, Репета, Сластінов.

У цьому матчі брали участь 10 футболістів, які перебувають у «Ниві» на оглядинах. Про трьох із них – Володимира Савошка, Антона Антошина та Руслана Дедуха – наше видання повідомляло у минулому числі. До них додалися ще сім нових гравців. Це Максим Сутченко («Дніпро»), Євген Полозенко («Базис» Кочубіївка), Віктор Радюк (ДЮСШ Люботин), Максим Проців (ФК «Тернопіль-ДЮСШ»), Остап Малашевський («Карпати» Львів), Юрій Репета («Фенікс-Стефано» Підмонастир), а останньою командою в Україні Данила Сластінова були львівські «Карпати», з якої він перебрався в один із клубів нижчих ліг Німеччини.

Останній матч у групі на Меморіалі Макарова «Нива» зіграє з «Енергетиком» із Добротвора.

Джерело: Тижневик “Номер один”

Вам також може сподобатися