На Тернопільщину повертається зима

zymaavtoРізкі погодні перепади прогнозують цими днями в Україні. За прогнозами метеорологів, в усіх областях похолоднішає. Зокрема знижуватимуться температурні показники і на Тернопільщині. А ще дошкулятимуть опади у вигляді мокрого снігу, а також пориви вітру.
Як повідомила синоптик Наталка Діденко, упродовж доби почастішають опади у вигляді мокрого снігу та дощу, а з 23-го лютого опади послабшають, зате посиляться морози. Такі погодні перепади можуть негативно позначитися на самопочутті людей.

«Якщо болить голова чи, взагалі, якийсь фізичний стан не такий, не дивуйтеся і не лякайтеся. Бо йде зміна погоди. 21 лютого передбачається сильний вітер, місцями можливий мокрий сніг, тобто це початок похолодання. Хоча воно поки слабке. Але ж атмосфера вже почала перебудовуватися. 22 лютого у більшості областей України подальше похолодання до помірних морозів. І одночасно – сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, штормовий вітер, посилення ожеледиці. 23-24 лютого опади послабнуть, проте зміцніє мороз».

За попередніми прогнозами метеорологів, триватиме прохолодна погода недовго. Повернутися тепло обіцяє з наступного тижня. Останні дні лютого будуть теплими.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися