Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» запрацював за новою адресою

52938771_809410272740389_7174840286416207872_nВідкрили нове приміщення і перерізали символічну стрічку керівник Департаменту Державного підприємства «Документ» Ольга Соколова і начальник обласного Управління ДМС Ярослав Давибіда.

– Вітаю наших колег із переїздом. Бажаю, щоб ваші клієнти із усмішкою приходили до вас і з усмішкою йшли, отримавши по-європейськи якісну адміністративну послугу. Управління міграційної служби допомагатиме вам у вашій роботі-, привітав Ярослав Давибіда.

Рішення про переїзд і модернізацію тернопільського «Паспортного сервісу» керівництво ДП «Документ» аргументувало сталим попитом містян на закордонні паспорти й бажанням покращити умови їхнього обслуговування.

– Попит на оформлення біометричних паспортів надзвичайно великий. Тернопільський Центр обслуговування громадян державного підприємства «Документ» за старою адресою щодня надавав послуги близько двомстам осіб. Тому звичайно виникла потреба у більшому, комфортнішому приміщенні. Відтак щиро вітаю і працівників, і клієнтів із сьогоднішньою подією, – звернулася заступник голови Тернопільської ОДА Світлана Беспоповцева.

Про переваги нового Центру розповів старший інспектор обслуговування громадян ДП «Документ» Ігор Паленко.

– Даний Центр відкрито у першу чергу для клієнтів, які хочуть отримувати послуги в сучасних умовах. Тут встановлено 8 робочих місць для здійснення прийому громадян. Планується, що щодня адміністративні послуги надаватимуться близько трьом сотням осіб. На 3 поверсі здійснюється подача документів на отримання послуги, а на 4 – видача готових документів.

Працюватиме тернопільський центр за адресою вул. Йосипа Сліпого, 7, торгівельний центр «Атріум». по буднях з 9:00 до 18:00 (без перерви на обід), у суботу з 9:00 до 17:00.

Вам також може сподобатися