Тернополяни можуть подавати зауваження та пропозиції до визначення руху громадського транспорту

UCO2XkT9P6gВпродовж наступних 22-ох днів тернополяни ще матимуть можливість висловити свою думку щодо проекту оновленої мережі маршрутів громадського транспорту м. Тернополя. Зробити це можна завдяки інструменту електронної участі – Е-консультації або шляхом надсилання листа на електронну пошту  uprtrans_te@ukr.net.

Через систему Е-консультації доступні обговорення:

Залишені тернополянами коментарі, пропозиції, чи зауваження щодо оновлених автобусних та тролейбусних маршрутів будуть враховані під час затвердження концепції транспортної мережі Тернополя.

Згідно із поданим проектом, транспортна мережа у Тернополі залишиться комбінованою – на міських маршрутах працюватимуть і автобуси, і електротранспорт, проте розробниками запропоновані зміни до організації руху на перехрестях та зміни до окремих маршрутів громадського транспорту. Зокрема, суттєвих змін зазнають тролейбуси №1, №3, №5, автобуси №2, №4, №7 (скасують), №12, тощо.

Експерти просять тернополян звернути особливу увагу та активно висловлювати свої думки щодо змін у маршрутах №15 та №25, адже, відповідно до нововведень, розробники запропонували об’єднати ці маршрути. Те ж саме мають намір зробити і з автобусними маршрутами №28 та №29. Детальна схеми оновлених маршрутів розміщена на порталі «Електронні консультації та обговорення».

Довідка: Над розробкою оновленої транспортної моделі міста та формуванням маршрутної мережі громадського транспорту працювала компанія «Дорньєр Консалтинг Інтернешенал ГмбХ», що перемогла у тендері.   Роботи тривали з вересня 2018 року та включали в себе проведення комплексного обстеження транспортної системи Тернополя для її подальшого вдоконалення та оновлення.

Вам також може сподобатися