В Україну прийде похолодання

1_main_new.1489155233При цьому 8 березня очікується тепла погода

Похолодання в Україну прийде на наступному тижні. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

Вона зазначила, що похолодання слід очікувати після 10 березня.

“А поки що, 8, 9 та 10 березня в Україні очікується висока температура повітря, протягом дня +8+14 градусів, на заході 8-9 березня +10 +17 градусів. На північному сході – Сумщина, Харківщина – повітря буде свіжішим, +5 +9 градусів. Залишається гуляти рвучкий, до сильного, вітер, будьте обережними!” – підкреслила синоптик.

Вона зазначила, що у п’ятницю, 8 березня, атмосферний фронт може спровокувати хмарність та дощ у західних та північних областях України. При цьому на півдні, у центральній частині та на сході буде суха погода.

У Києві 8 березня температура повітря очікується найвищою у найближчій перспективі, вдень +12 +15 градусів. Але залишається поривчастий вітер, ймовірна хмарність та невеликий дощ.

“9 березня, у день народження Тараса Григоровича Шевченка, очікується комфортна погода, буде тепло та сонячно. 10 березня знову посилиться вітер, збільшиться хмарність, піде дощ та з північних районів Київщини почне знижуватися температура повітря”, – додала Діденко.

Нагадаємо, раніше Діденко попереджала, що 6 березня в Україні очікується похолодання перед істотним потеплінням 7 і 8 березня.

Джерело: www.rbc.ua

Вам також може сподобатися