На Тернопільщині десяток жінок, священик і сільський голова власноруч відремонтували дорогу

3До роботи долучився навіть 85-річний дід із кобилою Мухою.

На Тернопільщині до ремонту дороги стали жінки, священик, сільський голова і дід з кобилою місцеві мешканці влаштували толоку з відновлення дороги. Люди з лопатами засипали ями щебенем, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Автомобілісти підтримували незвичних дорожників сигналами клаксонів. “Робота однозначно не жіноча, робота чоловіча, звичайно. Але як треба – то треба! Нас нині здебільшого жіноча компанія — два чоловіка на ціле село”, – каже місцева жителька Зоряна.

Ні більше, ні менше потрібно, щоби поремонтувати сільську дорогу. Толоку зорганізували в Білозірці, на Тернопільщині. Про сучасний фітнес із сокирами та лопатами – далі у сюжеті.

Лопати взяли до рук також сільський голова і настоятель храму. Обидва працювали у шапках з помпонами, пояснили цей дрес-код бажанням повеселити дівчат. “Добрий метод для схуднення”, – каже священик Олексій Філюк. “Отче, то фітнес називається”, – підказують йому жінки.

85-річний дід Андрій вважає себе чоловіком у силі, тому приїхав власним возом і кобилою допомогти жіночкам. Інших злякала погода або відволікли власні справи. Чи зберуться ще раз на таку толоку – селянки не певні. Але кажуть, що встигли не все – лишився ще один шматок дороги з ямами, тому його, як естафетну паличку, передають чоловікам Білозірки.

Джерело: ТСН

Вам також може сподобатися